Een tijdje geleden kreeg ik weer de eerste vragen over CdK Bikes wielertenues. Omdat er inmiddels voldoende geïnteresseerd zijn, ben ik er weer mee aan de slag gegaan. Ik heb de overstap gemaakt naar Endura als leverancier. Deze kleding wordt de kleding voor de komende jaren. Ik ben zeer tevreden en trots op het mooie ontwerp.
Er zullen uiteraard wielerbroeken en wielershirts worden gemaakt van uitstekende kwaliteit. Maar voor de mountainbikers onder ons, worden er ook mountainbike shirts gemaakt die op een baggy kunnen worden gedragen.
Deze mountainbike shirts hebben hetzelfde design als de wielershirt, zijn ook gemaakt van sportmateriaal, maar hebben een meer casual loose fit pasvorm.
Voor de geïnteresseerden komt er paskleding. Dus vooraf passen is mogelijk.
De prijzen voor een wielershirt kost 50 euro. Een wedstrijdshirt kost 70 euro. Een wielerbroek kost 85 euro. Een mountainbike shirt kost 50 euro.
Ben je geïnteresseerd? Bel me, app me of reageer hier!
Zie hieronder de 3d ontwerpen (rondom te bekijken) van broek en shirt(s)
Bel me voor een afspraak