Frame, vork en spatborden zijn in september besteld bij SingleBe. Op 7 okt 2018 oktober is mijn vader overleden, en ik heb daarna besloten om iets als herinnering op mijn frame te laten spuiten. Bij SingleBe kan alles, en mijn ideeen wilden ze graag uitvoeren. Ze hebben de sterfdatum van mijn vader op de bovenbuis gespoten met een hart eronder. Precies zoals ik het wilde. Het frame heet Seventy3, de leeftijd van mijn vader. Ik heb alle ziel en zaligheid in deze opbouw gelegd. Verlichtingkabels zijn door het frame en de vork gelegd. Ook de achterremleiding loopt door het frame. Qua afwerking en detail is overal aan gedacht. Verdere details en afmontage: Frame, vork: SingleBe, Reynolds 725 met Dedacciai ZeroUno CX achterbrug. Kleur: metallic zwart met transparante zwarte inktlak eroverheen. Excentrische trapas. Shimano JIS 115mm trapas. Spatborden: Curana met geintegreerd achterlicht. In kleur meegespoten. Wielen: zelfbouw, voor een Shutter Precision naafdynamo, 15x100mm steekas. achter, Paul Disk Word singlespeednaaf. Sapim Race spaken en DT Swiss R470db velgen. Schwalbe G-One allround 700x38c vouwbanden Shimano SLX schijfremmen Busch &Muller voorlicht. Izumi track ketting BLB track crankset met 46T kettingblad Shimano PD-GR500 platformpedalen BLB freewheel 17T Brooks Cambium zadel Levelnine stuur, stuurpen, zadelpen Salsa liplock zadelpenklem ESI Chunky grips met Supacaz stuurdoppen Ik vind m super en ben trots op het mooie resultaat!

Bel me voor een afspraak