Hoe leuk is dit!
Een klant heeft een nieuwe e-bike gekocht, en zou dus haar fiets kunnen inruilen of via Marktplaats verkopen. Maar nee, het leek haar een beter idee als de fiets wordt opgeknapt, en vervolgens wordt weggegeven aan iemand die ‘m goed kan gebruiken, en er de financiĆ«le middelen niet voor heeft.
Of ik daar aan mee wil werken?
Uiteraard, aan zo’n goed doel en zo’n mooi gebaar draag ik graag mijn steentje bij. Dus kreeg ik deze Gazelle Orange en zelfs nog extra geld toe om ‘m weer op en top te maken. Steek ik er ook nog wat geld en wat aandacht in: de binnen- en buitenbanden, zadel, snelbinders, jasbeschermers, standaard, pedalen, ketting, voorlicht en alle kabels zullen worden vervangen.
En dan gaat ie naar een blije nieuwe eigenares.
Het resultaat ziet u hier snel.
Bel me voor een afspraak