Update over de “weggeeffiets” waar ik het gisteren over had. Beetje doorgewerkt, en de fiets is klaar.
De Gazelle Orange is voorzien van de volgende nieuwe onderdelen:
Standaard, Jasbeschermers, Snelbinders, Pedalen, Zadel, Ketting, Binnenbanden, Buitenbanden, Voorlicht (naafdynamo), Remkabels, Versnellingskabels en veel Liefde (technisch gezien geen onderdeel)
Oftewel, de fiets rijdt weer als een nieuwe. Hier gaat iemand heel blij van worden. En ik ook trouwens. Dit ga ik vaker doen: fietsen die overbodig zijn opknappen voor mensen die een fiets goed kunnen gebruiken. Met een beetje inzet en een beetje geld iemand kunnen verrassen met een gereviseerde fiets, dat is toch hartstikke mooi!
Morgen ga ik een fooienpotje neerzetten, waarvan ik de opbrengst ga gebruiken voor nieuwe “weggeeffietsen”. Elk beetje helpt.
Vind jij dit een goed doel, wil je helpen, of weet je een goeie bestemming voor een opgeknapte fiets, laat het me weten!
Een speciaal bedankje voor Christa! Bedankt voor de fiets en voor het topidee!

Bel me voor een afspraak